1494320157681221У неділю, 3 червня, з 12:00 по 22:00 відбудеться сімейний фестиваль Lviv Family Day на Площі святого Юра, біля пам'ятника Митрополиту Андрею Шептицькому.

Метою фестивалю є привернення уваги суспільства та влади до проблематики сімейного питання, адже важливою передумовою збереження та розвитку нашої країни є захист та підтримка інституту сім’ї.

Фестиваль розпочнеться з всеміської ходи в підтримку інституту сім’ї та на захист збереження сімейних цінностей о 12:00 на площі Ринок (біля входу до Львівської міської ради) і пройде центральними вулицями міста до Площі святого Юра, де з 13.00 відбуватиметься розважальна програма фестивалю, яка завершиться святковим концертом.

Відкриття фестивалю розпочнеться з привітального слова Міського голови Львова Андрія Садового та голови Львівської ОДА Олега Синютки, а також владики Ігоря Возьняка, архиєпископа і митрополита Львівського Української Греко-Католицької Церкви.

У програмі святкового концерту виступи танцювальних колективів, хорів, музичних ансамблів та багато іншого.

Зіркові гості: ЛесикСам, гурт «Мері», відомий скрипаль Олександр Божик, народний артист України Андрій Князь, та рок гурти «Navigator», «Хочу ЩЕ!», «VSE PRO», «ArtiPop», «Orchestra», отець Олексій Саранчук та багато іншого.

Концертна програма триватиме до 22:00.

32683119 2166228383611620 4249977736912699392 nВпродовж дня буде на фестивалі діятимуть наступні локації:

Просвітницька зона. Навчання проводитимуть досвідчені лектори на тему сім’ї: Дмитро Романко (священник УГКЦ, сімейний консультант, експерт з романтичних стосунків); Лосєви Володимир і Олена (тренери-викладачі програми, спрямованої на формування характеру дітей старшого шкільного віку); Олег Следь (психолог, психотерапевт, тренер, фахівець Інституту сімейного порадництва та консультування) та інші.

Дитяча зона. Працюватиме команда аніматорів Розважального Центру «Ігроленду», Дитяча лабораторія "Юні дослідники", клоуни, досвідчені аніматори, а також діятимуть великі надувні атракціони. У програмі: ігри, банси, естафети, шоу мильних бульбашок, та майстер-класи.

Спортивна зона. Відбуватимуться змагання з армрестлінгу, підтягування, підіймання гирі; конкурс «Супер ТАТО» (хто швидше перетягне автомобіль); майстер класи з боксу та інших видів спорту і багато іншого.

Відпочинкова зона. Це затишно облаштоване місце посеред скверу, де можна буде приємно посидіти, поспілкуватись та перекусити.

Також протягом фестивалю розігруватимуться цінні подарунки та лоти, зокрема: вишиванки, ювелірні прикраси, спортивні товари, вечеря для сім’ї в ресторані, путівка на море в табір, різноманітні абонементи та квитки і багато іншого.