3 3nshot 1До “Електронної книги скарг України” надіслали ще одну скаргу із-під Львова, наша читачка вимагає негайного втручання влади, адже те, у що перетворили ділки їхнє містечко – нагадує Чорнобиль. 

“Львівська область ,Рава-Руський спиртзавод зливає відходи у річку, яка смердить на все місто.люди міста боряться вже кілька років. Допоможіть нам, будь ласка, ми потопаємо в смороді, діти хворіють, від запаху сльози на очах, пробували боротись, то погрожують людям.

Ніяк не можем добитися, щоб побудували очисні споруди. Все зливають в ріку, в нас екологічне лихо і це все кришує Київ”, – написала читачка. Також вона надіслала фото. 

Рава-Руський спиртзавод вже не одноразово ставав у центрі скандалу, – пишуть місцеві ЗМІ. За останні роки на заводі були замічені  корупційні та екологічні проблеми. Все ж, надіємось що ця проблема набере розголосу та змусить відповідні органи зайнятись цією проблемою.

В мережі почали точитися суперечки, що ж робити з цим заводом. Користувач Маріан Рудкевич пише: “Все на совісті місцевої влади та “Укрспирту”. Громада місцева повинна заблокувати цілодобово завод.Повинні бути радикальні міри!”

Нещодавно також писали про те, що колишнього керівника цього заводу, якого в 2014 призначили в.о. керівника “Укрспирту”, Віктора Панкова вбили.

Нагадаємо, Форпост публікував попередню скаргу мешканців на Рава-Руський спиртзавод.