hfd541531На території 53 військового містечка Яворова розпочалися роботи із зведення 4 казарм для проживання воїнів, які служать у 24 окремій механізованій бригаді імені Короля Данила. Про це повідомляє IA ZIK.

Працівники Яворівської КЕЧ району зараз займаються підведенням інженерних споруд до майбутніх казарм, які згодом, за словами фахівців, переведуть у статус гуртожитків.

Як довідався журналіст в Яворівській КЕЧ району, ці 4 казарми поліпшеного типу мають постати біля офіцерського гуртожитку та навпроти між військовою частиною та житловим будинком №96 уже в цьому році.

Нагадаємо, що днями відбулася робоча зустрічі міського голови Яворова Павла Бакунця з начальником головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних сил України, полковником Олегом Галушком.

Начальник головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних сил України, полковник Олег Галушко та мер Яворова Павло Бакунець обговорили проекти 4 казарм для проживання військовослужбовців за контрактом.

За словами полковника Олега Галушка, це будуть казарми поліпшеного планування – двоповерхова будівля, розрахована на 120 військовослужбовців.