1516781166 dorogu perekrylyГолова Львівської ОДА Олег Синютка доручив правоохоронним органам області притягнути до відповідальності ініціаторів акції протесту на Львівщині, під час якої мешканці Миколаївського району перекрили дорогу.

Про це він заявив сьогодні, 18 червня, під час апаратної наради в ЛОДА, передає Вголос.  

«Я так розумію, що це люди просто вирішили політичні стосунки з'ясувати за допомогою сміття і за допомогою перекриття доріг, – зазначив очільник Львівщини.

Також він звернувся до керівника Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерія Середи: «У мене є прохання: щоб ми ініціаторів притягнули до відповідальності і всім публічно сказали, що метод досягнення результату за допомогою перекриття доріг приводить до відповідальності ініціаторів перекриття. Не можуть десятки тисяч людей страждати від того, що хтось хоче бути міським головою, а когось не бачать міським головою». 

Нагадаємо, 12 червня люди перекрили трасу Київ-Чоп поблизу села Липівка Миколаївського району, вимагаючи припинити завозити сміття з поза меж Миколаївського району. Аргументуючи це тим, що не хочуть повторення Грибовицької катастрофи на Миколаївському сміттєзвалищі.