ganna germanУ 2014 році члени Партії регіонів були в такому становищі, як зараз роми в Україні.Члени Партії регіонів тоді відчували себе дуже незахищеними і піддавалися тиску. Про це сьогодні під час 56-го засідання у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича розповіла екс-нардеп від Партії регіонів, КМО колишній радник і прес-секретар Ганна Герман, пише Цензор.НЕТ

"Тоді до членів ПР, навіть якщо вони були демократичні, як, наприклад, Юрій Мірошниченко, ставилися так. Якщо ти був членом ПР, ти був в такому становищі, в якому зараз перебувають роми в Україні. Їх палять, знищують, вбивають. Останній випадок вбивства у Львові, говорить про те, що радикальні угруповання неконтрольовані! Багато моїх знайомих тоді покинули Україну, мені теж пропонували, але я не можу покинути Україну, у мене тут вантаж 200, який я не можу забрати з собою", - каже Герман.

За її словами, в той час на депутатів дуже тиснули, в тому числі і під час голосування за самоусунення Януковича: "Голосували фактично під дулами автоматів".

Вона також додала, що члени Партії регіонів тоді відчували себе "безправно" і тому багато з них покинуло країну.