1 DSC 1009Андрій Садовий в Ужгороді хвалився своїм досвідом успішного урядування. Крім того, зробив компліменти торту "Ужгород" і порівняв львівську та ужгородську кави –  "як BMW і Mercedes, достойні одна одної".

Андрій Садовий завітав до Ужгорода в межах проекту «UrbanTalks Львів & Ужгород». Про це повідомляє Закарпаття онлайн.

Із досвіду Львова Садовий розповів про важливість бачити стратегію розвитку міста і реалізовувати її, про успішність залучення туристів, розвиток ІТ-сфери, залучення до розробки проектів, зокрема архітектурних, провідних фахівців Європи, співпрацю з Європейським банком реконструкції та розвитку для розбудови міської інфраструктури тощо.

Разом з мером Львова, у проекті брали участь Юліан Чаплінський, головний архітектор Львова, та Андрій Москаленко.

Саме про мультифункціональну забудову та комфорт жителів міста розповідав головний архітектор, а Андрій Москаленко мав слово про розвиток та сприяння стартапів у місті.

Не всі мешканці Львова в захваті від таких поїздок свого господарника. Мер Львова за останні місяці об′їздив чимало українських міст, розповідаючи про свої досягнення на пості мера.

"Це політичні поїздки, як кандидата на вибори, а не як мера", - коментують користувачі у соціальній мережі Фейсбук такі поїздки Андрія Садового.