smitta 855b7Львівська компанія, яка звозила сміття на олександрійський полігон, стверджує, що робила це на законних підставах. Про це повідомляє медіапортал «Область.Онлан».

Кіровоградську область невідомі почали на олександрійський полігон звозитимуть сміття фурами невідомі особи, на машинах були київські та львівські номера. Про це йшла мова в публікації Кіровоградщина: хтось фурами звозить на територію області сміття.

Міська влада Олександрії звернулися в поліцію, і правоохоронні органи відреагували, затримавши наступні машини. Але тепер керівництво львівської компанії «АВЕ Львів», яке завозило сміття, заявляє, що діяло на законних підставах і тому збирається судитися з поліцією.

«Машини перебували в Олександрії для розвантаження відходів на нашому полігоні на підставі офіційних документів. Ми не перший раз тут розвантажувалися. А поліція без будь-яких документів, без надання офіційних рішень супроводжувала машини в напрямку Полтавської області», - стверджує директор компанії Олег Гайовишин.

За словами Олега Гайовишин, «АВЕ Львів» співпрацює з київською компанією-посередником, яка допомагає знайти місця для звезення відходів. Нібито є договір з ПП «Екологія», яке обслуговує олександрійський полігон, оскільки ближче звалищ знайти не вдалося.