AC25D731 B7E2 45FF 9FCB 9F971803AA8C w1023 r1 sЗавтра, 7 серпня зі Львова до Німеччини на відпочинок поїдуть три десятка діток, чиї батьки воювали на Сході України. Виїзд автобуса о 13:00 з Центрального залізничного вокзалу у Львові. Захід відбудеться у межах проекту Міжнародної асоціації підтримки України «Два тижні без війни».

Унікальність його не лише у тому, що це стовідсотковий волонтерський проект. Тобто, ідея, домовленість за проживання, вся детально продумана програма відпочинку на щодень, а основне – фінансування – повністю взяли на себе учасники фонду на волонтерських засадах.

Окрім цього, проект унікальний ще й тому, що місце для відпочинку єнадзвичайним. Це казкове містечко Марбург – батьківщина братів Грімм, там, де народжувались відомі казкові історії.

Проект триватиме з 7 до 20 серпня. Відібрано 32 дітей атовців зі всієї України. Переважно - це діти з родин загиблих у війні на Сході та з родин важкопоранених.

Програма відпочинку ретельно продумана: екскурсії до Франкфурта на Майні, Кобленця, зустрічі з українцями у Німеччині, нічні ватри, кулінарні майстер-класи, відвідування аквапарку, різноманітні гуртки, а також опанують багато інших корисних вмінь.

Контатна особа: Ольга Чуйко, +380503305650