1 138526569 1769805136448073 7480981706984390656 nПро це повідомляє Наталія Сікевич, львівська адвокатеса, 6 серпня у себе на сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні ВИГРАЛИ ДВА СУДИ по справі супротиву забудові РЛП «Знесіння»!

Оскільки добровільно зносити паркан і повертати ділянку забудовник не хотів, то Військовий прокурор звернувся у виконавчу службу про примусове виконання набувшого законну силу рішення суду. Виконавча служба відмовилась відкривати провадження. 
Це рішення було оскаржено в судовому порядку і набувшим законну силу рішенням дії Виконавчої служби було визнано незаконними, зобов'язано відкрити виконавче провадження.
Провадження було відкрито і … тут же зупинено. Військовий прокурор оскаржив це зупинення.
Тим часом наш забудовник ТзОВ «Архібуд» подав до суду заяву про визнання виконавчого документу таким, що не підлягає виконанню. 
Але не так сталось, як забудовнику гадалось. Бо не всі судові рішення і не у всіх суддів можна купити. Є чесні судді і у нашій країні. Тому за останні дні маємо у підсумку три виграні суди:
1. Дерева зрубані не законно. Накладений штраф є обгрунтованим. 
2. Заяву прокурора на зупинення виконавчого провадження задовільнити. Постанову про зупинення виконавчого провадження скасувати.
3. Заяву ТзОВ «АрхіБуд» про визнання виконавчого документу таким, що не підлягає задоволенню –залишити без задоволення", - пише Наталія Сікевич.