574593082435678909876556Вчора, 24 серпня, на кінцевій зупинці автобусу №53 "Галицьке перехрестя" водій маршрутки курив в салоні після висадки пасажирів. Про це повідомив один із пасажирів пан Ярослав на Гарячу лінію Львова.

"Я вийшовши з маршрутки це побачив, і зайшов на середні двері (котрі були відкриті) в той час водій знаходився в задній частині салону автобуса.

Під час з'ясування причин такої поведінки, він був агресивний, зверхньо ставився а коли я відходив, після слів водія, що йому все рівно і, що люди погані, застосував слова, щоб не було чути на камеру, хто я такий мовою окупантів.

Далі я повернувся щоб вияснити чого "герой" мені це в спину говорить, а він почав мені говорити щоб я вийшов з салону автобуса, при цьому закрив двері. Неадекватна поведінка, агресивність, плювання на людей для яких працює і від яких заробляє ті ж гроші, вказує на те, що він не має права працювати для людей.

Не хочу зайвий раз нагадувати що сьогодні День Незалежності України, а є такі особи яким на це плювати. Прошу вжити заходів до цього водія", - сказано у дописі.

Зазначимо, що автобуси №53 обслуговує перевізник ТОВ "Успіх -БМ".

За словами адміністратора Гарячої лінії, інформація була передана  в Управління транспорту Львівської міської ради для реагування, оскільки водій не має права палити в салоні автобуса і така поведінка є не припустимою.

Відео можна переглянути за посиланням.