KravetsКолишній футболіст львівських «Карпат» Василь Кравець, який є вихованцем карпатівської СДЮШОР, а нині грає за іспанський клуб «Луго» Василь Кравець викликаний в збірну України на два найближчі матчі Ліги націй УЄФА проти команд Чехії та Словаччини, які відбудуться 6 і 9 вересня – у гостях та вдома відповідно. Про це повідомляє ІА Zik.

Раніше Василь Кравець перебував в резервному списку національної команди, а також отримав виклик до молодіжної збірної України, на яку чекають найближчим часом поєдинки відбірної кампанії до чемпіонату Європи 2019 року серед команд U-21. Нагадаємо, свої поєдинки «синьо-жовта» молодіжка проведе у Запоріжжі на стадіоні «Славутич-Арена» 7 і 11 вересня з Латвією та Андоррою відповідно, пише zbirna.com.

Додамо, що у поточному сезоні-18/19 21-річний Василь Кравець провів за клуб Сегунди (другого іспанського дивізіону) «Луго» з однойменного міста три матчі, в яких відзначився двома гольовими передачами.

Також у ЗМІ з’явилася інформація, що влітку українця намагався купити клуб Ла Ліги (вищого іспанського дивізіону) «Вальядолід».