3254678654567890985 вересня господарським судом Львівської області через відсутність предмету спору закрито провадження у справі за позовом першого заступника військового прокурора Західного регіону України в інтересах держави в особі Міністерства оборони України та Яворівської КЕЧ району до мисливсько-рибальського господарства «Майдан» про визнання права власності на нерухоме майно.

Про це повідомляє прес-служба  військової прокуратури Західного регіону України.

Судова тяганина у вказаній справі тривала майже три роки – з січня 2015 року і лише завдяки наполегливій та послідовній позиції військової прокуратури захищено інтереси держави в особі оборонного відомства.

Завдяки вжитим військовою прокуратурою Західного регіону України заходам під час перебування справи на розгляді у суді Яворівською квартирно-експлуатаційною частиною району забезпечено реєстрацію права власності за державою в особі Міністерства оборони України на 13 будівель.

Загальна площа будівель на території військового містечка Старицького гарнізону по вул. Майдан, 6 та 8 у с. Верещиця Яворівського району Львівської області становить 1427,4 кв. м. та вартістю – 3,3 млн грн.