1 956934354
Фото ілюстративне
Ні грошей назад не повернули, ні відпочинку не забезпечили. Користувач Фейсбуку написав у спільноті Варта 1, як його обманула турфірма.

"Хотів написати про подію, яка зі мною сталася цього літа з метою виявити може я не один тут такий і що з цим робити. 
В березні цього року ми вирішили зі сім′єю поїхати відпочити і вибрали готель в Тунісі на початок липня. Все виглядало ок - хороша львівська туристична агенція Піраміда Тур (через яку ми і в попередні роки брали путівки), Оазис Тревел як тур оператор. 
Я думаю багато з вас пам′ятає, як в червні була ситуація, коли наші туристи "застрягли" на декілька днів в Тунісі з вини туроператора чи авеаперевізника (тут наспавдні важко зрозуміти, хто винен). В даній ситуації постраждали і ми, тому що наш виліт в Туніс 4 липня скасували. Ми цього ж дня написали заяву в турагенції на повернення коштів і нам їх пообіцяли повернути протягом 15 днів...
Пройшло вже майже 3 місяці, ну і звісно ніхто жодної гривні не повернув. Тобто ми заплатили гроші за НІЩО. Декілька разів дзвонив в Київ (в офіс туроператора) і намагався вияснити причину - пообіцяли, що вернуть кошти, а потім під час наступних дзвінків все переходило у фазу повного ігнору. В даній ситуації я починаю розуміти, шо вони і не збираються нічого повертати...
Тому у мене є питання: може вже хтось був в подібній ситуації з даним тур оператором і якимось чином повернув гроші? Чи може є такі особи, як ми, які думають подавати в суд на тур оператора? ", - пише Pavlo Oshchipko.