1 IMG 9500У середу, 26-го вересня, під час проведення аукціону було обрано компанію, яка ремонтуватиме площу Двірцеву у Львові.

За інформацією, яка опублікована на порталі публічних закупівель "Prozorro", переможцем став ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ", пише сайт 032.ua.

Участь в аукціоні брало також ПрАТ Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1, однак їхня пропозиція виявилася на 1 мільйон 479 тисяч 300 гривень більшою.

Відтак, перемогу на аукціоні отримала фірма "Онур", яка запропонували провести реконструкцію площі Двірцевої за 165 505 100,10 гривень.

Тепер ЛКП "Львівавтодор", яке є замовником робіт, має укласти з "Онуром" договір на проведення реконструкції.

Якою стане площа Двірцева після реконструкції, можна переглянути ТУТ

Нагадаємо, що торги на реконструкцію площі Двірцевої у Львові провели лише з другої спроби. Перший тендер не відбувся, оскільки учасники тендерного засідання вирішили відхилити пропозицію компанії "Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1", через невідповідність вимогам замовника.

Тому, до участі в тендері допустили лише фірму "Онур", яка прокладала у Львові трамвайну колію на Сихів, ремонтувала Мечникова та Личаківську, а наразі проводить масштабний ремонт вулиці Замарстинівської.

Нагадаємо, що вперше про ремонт площі Двірцевої заговорили ще у 2010 році, напередодні Євро-2012, а потім до цієї ідеї повернулися у 2016-ому. Згодом ЛКП «Інститут просторового розвитку» розробив новий проект реконструкції площі Двірцевої.

В межах реконструкції на площі Двірцевій хочуть розділити потоки громадського та приватного транспорту в окремі смуги, змінити форму кільця, а також облаштувати запасні колії для трамваїв. Також на площі хочуть збільшити кількість зелених насаджень і розширити пішохідну зону.