1 Image7 10Головним кандидатом на пост головного тренера київського футбольного клубу "Арсенал" може стати Володимир Єзерський, який родом зі Львова. Про це повідомляє сайт Sportarena.

Володимир Єзерський може замінити Фабріціо Раваннелі, який в кінці минулого тижня пішов у відставку.

Як відомо із Вікіпедії, футболіст Навчався в СЗШ № 23 Львова. Футболом серйозно почав цікавитися після телетрансляцій чемпіонату світу 1986 з Мексики. Першою професіональною командою був «Гарай» з Жовкви. Із сезону 1997/98 Єзерський виступав два роки у львівських «Карпатах», у складі яких 1998 р. здобув «бронзу» чемпіонату України. 15 червня1998 р. дебютував у національній збірній(товариська гра з Польщею). Після короткого періоду гри в оренді за «Кривбас» Володимир Єзерський перейшов до «Дніпра».

Влітку 2007 року перейшов до донецького «Шахтаря». 

11 червня 2011 року Єзерський перейшов до сімферопольської «Таврії», де незабаром став капітаном та одним лідерів кримчан.

1 липня 2013 року залишив розташування клубу після закінчення контракту, який не продовжили за згодою сторін[3], а вже в середині місяця підписав однорічний контракт з ужгородською «Говерлою».

Всого за збірну України зіграв 39 матчів і забив два голи.

За досягнення високих спортивних результатів на турнірі був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.