45177852 1910812448954453 4854209150751604736 nМешканці міста продовжують скаржитись на давню проблему Львова - незаконні атракціони дитячих електромобілів перед Оперним театром. Про це йдеться у скарзі на Гарячу лінію львів'янина п. Андрія.

"Дане явище є заборонене. Прошу вжити відповідні заходи", - сказано у дописі.

Також чоловік додав фотопідтвердження, де можна побачити, що атракціон працює не лише влітку.

Натомість у міськраді напрвили скаргу до Муніципальної варти, якій доручили підтримувати порядок у центрі міста.

Нагадаємо, що прокат сігвеїв та машинок у центрі Львова є забороненим міськрадою.

Раніше, через дитячий електрмобіль на проспекті Свободи пенсіонер потрапив до лікарні із серйозною травмою голови.

У серпні минулого року муніципали вручили підприємцям-порушникам припис. Тоді родич власника атракціонів напав на працівників Муніципальної варти. Це завершилось викликом поліції. Хулігана забрали у районний відділок. Щоб написати заяву, туди ж вирушили і представники Муніципальної варти.  Наступного дня на підставі припису мало відбутись вилучення машинок – демонтаж. За процедурою, "підприємця" про це завчасно повідомили. А близько шостої години вечора муніцпали прибули для демонтажу.

Поведінка "бізнесмена" була ще агресивнішою.

"В руках у нього з’явились плоскогубці. Тому, щоб убезпечити людей на площі та уникнути неприємних наслідків, працівники Муніципальної Варти дебошира просто скрутили і акуратно поклали на землю – до приїзду поліції", - розповідали муніципали.

Правоохоронці конфісковують атракціони, та коли завершується законний термін конфіскації іх знову змушені повертати власникам.