1 184735608146shot 1Про це повідомляє Громадська Рада при СБУ у Львівській області.

Як відомо, сьогодні, 23 листопада, СБУ з поліцією провели обшук у журналіста Олега Ростовцева. Слідчі дії проводились в межах кримінального розслідування за фактом розпалювання національної ворожнечі і ненависті.

"Львівська прокуратура провела санкціонований обшук у керівника місцевого осередку проросійської організації "Український вибір - право народу" Олега Ростовцева. Обшук, що проводився спільно з поліцією та СБУ, був, до речі, санкціонований судом у рамках кримінального розслідування за фактом розпалювання національної ворожнечі і ненависті.
А підставою стала антиукраїнська діяльність "господина" Ростовцева, який, цитуємо "...на замовлення інформаційних агенцій Російської Федерації готує тенденційні статті антиукраїнського змісту".
Ресурси, на яких публікується обожнювач усього російського, наводити не будемо, а ось заголовки матеріалів залюбки:
• "Гнилые корни русофобии в Украине. Ненависть к России: анализ и вывод журналиста Олега Ростовцева"
• "За убийством Шеремета видны уши бандеровских "ослов"
• "Победа Трампа - шок для украинских властей"
І багато, багато іншого...
Як стверджують наші джерела у правоохоронних структурах, висновок експертів однозначний - ознаки розпалювання міжнаціональної нетерпимості і ворожнечі у антиукраїнських статтях Ростовцева є. А результати обшуку підтверджують його авторство", - повідомляють на сторінці ГР при СБУ у Львівській області.

Журналісту "світить" від двох до п'яти років позбавлення волі.