Г1 321542863486оловне територіальне управління юстиції у Львівській області інфорумує про кількість молодих пар, які у 2018 році вирішили узаконити свої стосунки та скористатись послугою "Шлюб за добу" щоб зробити цей день незабутнім.

 Так, згідно даних, майже 1500 пар скористались послугою "Шлюб за добу". 

Які документи необхідні для реєстрації такого шлюбу?

1. Паспорт громадянина України, паспортний документ іноземця або документ, що посвідчує особу без громадянства. При наданні id-картки додатково подається виписка з реєстру про місце реєстрації

2. Ідентифікаційний код.

3. Особи, у яких було вилучено паспорт громадянина України у зв’язку з постановкою на консульський облік в іншій державі, надають паспорт громадянина України для виїзду за кордон з відповідною відміткою про це в паспорті.

4. Якщо особа раніше перебувала в шлюбі, то додатково надається документ, що підтверджує припинення попереднього шлюбу або визнання шлюбу недійсним (свідоцтво про розірвання шлюбу; рішення суду про розірвання шлюбу, про визнання шлюбу недійсним, яке набрало законної сили; свідоцтво про смерть одного з подружжя; висновок відділу державної реєстрації актів цивільного стану про анулювання актового запису про шлюб, який є недійсним, тощо).