lisici1 5ea04fa171608У понеділок, 20 квітня, зоозахисники Домівки врятованих тварин у Львові прихистили семеро маленьких лисенят - три дівчинки та чотири хлопчика. Про це повідомляє 032.ua

Як розповів співзасновник Домівки Орест Залипський, лисиця зробила нору під приватним будином у селі на Івано-Франківщині та народила немовлят, однак нещодавно вона пропала, тому лисенята розпочали вилазити самостійно та шукати їжу.

lisicka2 5ea04fa285dd0"Небайдужі люди виловили їх та намагалися прилаштувати, ми домовилися, що заберемо. Наразі вони у Домівці, їх перевели на природний корм, на м'ясо, адже намагаємося підготувати лисенят до дикої природи. Наразі живуть у собачій облаштованій клітці із закритими стінками, щоб почувалися, як у норі. Орієнтовно через тиждень їх випустимо у вольєр, де будемо ховати їжу, щоб вони вчилися її знаходити самостійно", - зазначає зоозахисник.

Лисенят планують вакцинувати від сказу, вони будуть перебувати у Домівці врятованих тварин орієнтовно до середини літа, потім їх випустять на природу.

Нагадаємо, у квітні минулого року львівські зоозахисники викупили вовка та вовчицю з Житомирського слідчого ізолятора, вони вже рік проживають у Домівці врятованих тварин у Львові.

lisicka 5ea04fa222193