kozulia 2
фото Держекоінспекції
Учора, 13 вересня працівниками відділу державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів Інспекції із залученням громадських інспекторів з охорони довкілля та спільно з працівниками Сокальського ВП Червоноградського ВП ГУНП у Львівській області було проведено заходи державного контролю на території Сокальського району на предмет дотримання вимог природоохоронного законодавства при полюванні на пернату дичину в мисливських угіддях ГО ТВМР ЗРУ МГ «Корчівське».

Про це повідомляють у Держекоінспекції Львівщини.

Під час проведення рейдової перевірки було виявлено факти порушення правил полювання та складено 7 адміністративних протоколів за статтею 85 частина 1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (без наслідків добування природних ресурсів) із накладенням штрафів на суму становить 6 528 грн.

Крім цього, державними інспекторами виявлено незаконне добування самця козулі європейської, на правопорушника складено адміністративний протокол за статтею 85 частина 2 Кодексу України про адміністративні правопорушення та нараховано заподіяні збитків на суму 32 000 грн. Правопорушнику буде скеровано лист стосовно добровільного відшкодування заподіяних збитків, а адміністративний протокол - для розгляду в суд.

закликає мисливців не порушувати правил полювання та діяти із дотриманням вимог Закону України «Про мисливське господарство та полювання».