123058971 3263410740380789 3190774170742816153 nsasasddfgtv
фото UAnimals
Спершу було доставлено двох ведмедів зі Сколе на Львівщині і, також травмованого ведмедя Михайла із відпочинкового комплексу «Шепільська», якому необхідна медична допомога.

"Вчора успішно було перевезено двох ведмедів із м.Сколе, Львівська область до ВЕДМЕЖОГО ПРИТУЛКУ Домажир - про це повідомляють на фб-сторінці притулку. - Фрол та Фрося, так звати нових ведмедів.

Ще один новий житель - ведмідь Михайло. "Сьогодні ми надали допомогу травмованому ведмедю Михайлу та успішно транспортували його з відпочинкового комплексу «Шепільська» до ВЕДМЕЖОГО ПРИТУЛКУ Домажир на подальше лікування, - повідомляють у притулку. - Тварина 12 років прожила на території комплексу та передана його власниками до притулку  добровільно.

Як зазначають фахівці із "Домажиру", зараз Михайлу потрібний належний догляд та спокій. "На думку наших ветеринарів лікування буде тривалим. Надалі будемо інформувати про його стан", - говорять в притулку.

За Михайла довго боролися захисники тварин: "12 років утримується на території готельно-ресторанно комплексу Шепільська в жахливих умовах. Власники тварини регулярно вводять в оману відвідувачів та вигадують байки про належний огляд та скорий візит ветеринара.

Від громадської організації ми відправляли запити в поліцію та екоінспекцію, просили вас про максимальний розголос. Під тиском громадськості власники тварини пішли на зустріч і погодилися віддати Михайла", - повідомили у спільності UAnimals.