130829534 2523815824586841 4028814155913753183 nСьогодні, близько 1 години ночі, патрульні прибули у місто Винники на виклик чоловіка. Він стверджував, що його діти потребують допомоги, бо мати розпиває алкогольні напої. Після вирішення інциденту патрульні на вулиці помітили чоловіка з ножовим пораненням у спині.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Львівщини. 

Поліцейські провели бесіду з жінкою, яка розпивала алкогольні напої з компанією людей, не даючи дітям відпочивати, і попередили, що скеровують інформацію про них до відділу ювенальної превенції.

Коли патрульні вийшли на вулицю, то почули, що неподалік відбувається конфлікт і, можливо, бійка. Поліцейські пішли туди і почули жіночий вигук: "Кинь ніж".

Інспектори швидко підбігли і побачили у 34-річного чоловіка ніж в руках. Він не реагував на вказівки. Патрульні вибили ніж з рук та затримали порушника.

Поруч інспектори помітили чоловіка, що лежав з ножовим пораненням в ділянці спини. Патрульний Максим Качан негайно одягнув рукавички, розрізав нижній одяг потерпілого та затиснув рану звідки сильно йшла кров. 35-річного місцевого чоловіка шпиталізували.

Згадані учасники конфлікту, є тими самими особами, які були в помешканні жінки із дітьми.