3f7055b45f0ba06f2a2552991cfa12b7Від сьогодні, 18 березня, Укрзалізниця пропонуватиме на борту Інтерсіті+ окреме меню для найменших пасажирів. Спільно з партнерами WOG та Do&Co було розроблене спеціальне корисне та смачне меню для дітлахів. Про це повідомили у пресслужбі УЗ.

Воно включає різнокольорову пасту, курячий биточок, овочеві роли та корисний смаколик. Фішкою стане інтерактивна упаковка, яке має додаткову функцію — розважити дітей під час подорожі.

За словами Олександра Перцовського, також із 18 березня оновиться і меню "дорослих" ланчів: м'ясного та вегетаріанського. Ціна при цьому залишиться колишньою.

Він додав, що ще розглядається впровадження різних видів сезонного меню, які б презентували Україну.

"Отримуючи численні позитивні відгуки пасажирів про впровадження харчування у поїздах, не хочемо зупинятися на досягнутому і незабаром запропонуємо пасажирам подорож кулінарною Україною. Зокрема, будуть різноманітні меню, які представляють регіональні особливості та багатство національної кухні. Не залишимо без уваги і поїзди далекого прямування, пілотний проект запустимо вже цієї весни", - сказав Перцовський.

Він також озвучив перші результати впровадження харчування у поїздах. Так, за два місяці пасажири швидкісних поїздів з'їли 1 тонну кускусу, по 600 кг хумусу та мітболів і 300 кг броколі. При цьому кожне четверте меню, яке вибирають пасажири, - вегетаріанське.

Нагадаємо, що АТ «Укрзалізниця» наприкінці минулого року запровадила можливість замовити у швидкісні поїзди Інтерсіті+ бізнес-ланч. Пасажир на вибір може скуштувати м’ясний або вегетаріанський варіант ланчу. Замовлення можна зробити під час оформлення проїзного документа онлайн, через офіційний чат-бот або в касі.