162173708 487000552682450 2205919550845159819 nУ зв’язку з посиленням карантинних заходів, з метою профілактики, запобігання поширення та мінімізації інфікування коронавірусом Головне управління ДПС у Львівській області наполегливо рекомендує утриматися від відвідування центрів обслуговування платників без нагальної потреби. Особливо, якщо проблему, з якою ви збираєтеся звернутися, можливо вирішити дистанційно (онлайн або поштою).

Про це повідомляє Державна податкова служба у Львівській області.

У разі необхідності кореспонденцію на адресу Головного управління ДПС у Львівській області рекомендують надсилати засобами поштового зв’язку на адресу: 79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, або у сканованому вигляді електронною поштою на адресу: lv.official@tax.gov.ua, або через Електронний кабінет.

У невідкладних випадках кореспонденцію можна залишити, дотримуючись вимог індивідуального захисту (маска, рукавиці тощо), у відповідних ящиках, які розміщені у центрах обслуговування платників.

Нагадуємо, що до ваших послуг діють електронні сервіси за посиланням:

Електронний кабінет ТУТ.

Запис платників до електронної черги ЦОП Львівської ДПІ можна здійснити за допомогою QR коду за посиланням ТУТ.

Прийом платників податків здійснюється за попереднім записом виключно для надання невідкладних послуг.

Контактна інформація щодо отриманням адміністративних та інших послуг у ЦОПах м. Львова, та для попереднього запису платників (у разі нагальної потреби в отриманні таких послуг) розміщена на субсайті ГУ ДПС у Львівській області.