kam 7f557Львів’янин зареєстрував її 10 березня і вже за 10 днів вона набрала потрібних 500 голосів. Першу петицію не підтримали депутати ЛМР. 

Небайдужий львів’янин Василь Гаврилишин зареєстрував чергову петицію, у якій просить зберегти віллу Стеткевича, що на вулиці Замарстинівській, 213, після того, як 23 лютого депутати Львівської міської ради розглянули її, але не підтримали. Тепер у петиції пропонують «передбачити збереження кам’яниці Стеткевича, включаючи наявний фасад, поверховість та розумні межі навколо неї, при видачі містобудівних умов та обмежень на будівництво на ділянці».  

“Кам’яниця Стеткевича – це одна із найстарших та найкрасивіших будівель львівського мікрорайону Голоско. Будівля має чудовий потенціал, проте сьогодні знаходиться під загрозою руйнування. Я вірю, що одного дня вона буде належним чином викуплена і стане культурним простором для жителів району. Але зараз необхідно зберегти її від знесення. Історична спадщина – це те, що стосується кожного з нас”, – заявляє автор петиції.