X03hdcT4oyEkijJJdqjH3XzlFYmbloPkTmK1ARNSУ стартовому турі відбору до Мундіалю у Катарі підопічні Андрія Шевченка зіграли внічию на виїзді проти національної команди Франції. Аналітики компанії 1xBet оновили котирування у лінії на переможця групи D після завершення поєдинків 1-го туру відбору, інформує «Рейтинг Букмекерів».

Завдяки автоголу оборонця «ПСЖ» Преснеля Кімпембе збірна України у Парижі здобула одне очко у зустрічі з чинними чемпіонами (1:1), а у паралельному поєдинку Фінляндії і Боснії та Герцеговини колективи теж не змогли виявити сильнішого (2:2).

Це перше очко, здобуте на теренах Франції, в історії «Синьо-жовтих». До цього наша команда зазнавала виключно поразок: 1 забитий гол в 4-х матчах у всіх турнірах (0:0, 0:2, 0:3, 1:7).

На тлі таких результатів у збірної України зросла ймовірність здобуття прямої путівки на світову першість: 18%, що наші хлопці посядуть 1 місце у квартеті D, тоді як перед стартом групового етапу їхні шанси оцінювали були дещо нижчі – 14%.

Натомість фаворитом продовжує залишатися збірна Франції: 74%, що «Гальські півні» фінішують на вершині турнірної таблиці.

Команда Боснія і Герцеговини – третя за шансами на перемогу: 6%. Водночас у 4% оцінюють перебіг подій, за яким Фінляндія сенсаційно найкраще проведе відбірковий етап. Збірна Казахстану – беззаперечний андердог: імовірність виграшу цієї команди <1%.

Найближчої неділі збірна України спробує здобути максимум очок у матчі з Фінляндією, а в останній день березня команда Андрія Шевченка проекзаменує казахів. Обидві поєдинки зіграють на столичному НСК «Олімпійський».