motherslove iУ Львові запрошують до обговорення та дискутування на тему "Як любити дітей". З 11 червня у Львові стартує ІІІ Львівський фестиваль гуманної педагогіки, який організовують Громадська організація "Інститут життя" та Проект альтернативної шкільної освіти у Львові.

«Як нам навчитися любити дітей ТАК, щоб ця наша любов дарувала їм крила здійснити свій власний життєвий політ з користю для своєї вічної душі та всього людства? Яка любов вивищує людину, а яка – пригнічує? Любов як педагогічна категорія має право на існування в сучасному освітньому просторі чи технології замінили собою все? Якої саме любові потребує дитина: тієї, що все дозволяє, чи тієї, що в усьому обмежує?..

На ці та багато інших гострих запитань будемо спільно шукати відповідь, ділитися досвідом на майстер-класах, тренінгах, дізнаємось і про те, як діти розуміють любов, і чого вони очікують від світу дорослих», - йдеться в анонсі до події.

Перший фестивальний день – культурно-екскурсійний.

Другий – пленарний.

Третій – майстер-класи, тренінги, творчі майстерні на базі ЛОІППО (вул. Огієнка, 18а).

Організатори просять пройти попередню електронну реєстрацію за посиланням на сторінці Львівського обласного центру гуманної педагогіки.

В рамках фестивалю запланована також робота творчої лабораторії: Альтернативна шкільна освіта. Родинні школи