«Сесія ЛОР: димові фаєри, сльозогінний газ, розбитий посуд, вибиті двері... Медики підтвердили, що звертались люди з опіками. Вагітну журналістку забрала швидка. В коментарях, жодна організація, яка затіяла штурм, наразі не взяла за це відповідальність», - про це повідомила журналістка «Ратуші» Христина Слюсарчук.

Нагадаємо, сьогодні, представники ВО «Свобода», ГО «Сокіл», Національного корпусу та «Правого сектора» під час сесії облради проводили пікетування під стінами облради з вимогою до депутатів ухвалити звернення до президента України Петра Порошенка і до Верховної Ради щодо прийняття закону "Про амністію у 2016 році", який так і не був підписаний президентом.

Після цього у приміщення Львівської обласної ради увірвалася сотня некерованих молодиків. Вони увірвалися у сесійний зал, напустили газу, представлялися представниками націоналістичних організацій. Кидаючи димові шашки, вигукували націоналістичні гасла. Але при цьому було відчутно російськомовний акцент, - пише ЗІК

Як писав раніше УНІАН, під час події у сесійній залі постраждала журналістка телеканалу «Перший Західний», яка перебуває на 6-му місяці вагітності. Їй в голову потрапила димова шашка. Постраждалу швидкою допомогою забрали до лікарні.