25073На ТРК “Перший Західний” покажуть оригінальне відео Зустрічі з молоддю Папи Івана Павла ІІ на Сихові у 2001 році. Про це повідомила головна редакторка телеканалу Юлія Грабова на своїй сторінці у Фейсбук.

Трансляція відбуватиметься 27 червня о 09:00 та 28 червня о 21:30 тільки на Першому Західному.

"Зізнаюся, це якісь неймовірні відчуття, коли в моїх руках опиняється не просто ексклюзив, а шматочок минулого. Записаний на касети, які і переглянути вже немає на чому! Цінність цих двох годин - не можна перебільшити!

Оригінальне відео Зустрічі з молоддю Папи Івана Павла ІІ на Сихові у 2001 році. Повна версія. З пісенькою, яка розігнала дощ. З ще таким молодим і активним Любомиром Гузаром. З молодим і статним Іваном Вакарчуком. З Сиховом без трамвая. З кінопалацом Довженка. З недобудованою церквою. З тисячами і десятками тисяч людей, які тоді були на 20 років молодшими, а тепер - можуть побачити себе і згадати, як це було...

Я щиро дякую моїм неймовірним колегам, які зберегли, не втратили, не зіпсували, не забули про цей матеріал! Ви - мої герої!!! Завдяки вам - це тепер можливо...

ТРК ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ покаже цю неймовірну подію без монтажу! У мене від перегляду були і мурашки, і сльози, і відчуття, ніби до сповіді сходила. Не відмовте собі у цих відчуттях!" - написала Юлія Грабова.