1 624678493838 0 2У ньому одночасно можуть прийняти 50 захисників та захисниць України.

В одному з медзакладів Львівщини відкрили оновлене реабілітаційне відділення для військових. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Тепер наші воїни та ті, хто постраждав внаслідок воєнних дій росії, зможуть отримувати професійну медичну допомогу від наших спеціалістів у комфортніших умовах.

Вказується, що відремонтували 10 палат, адміністративну частину реабілітаційних комплексів, ординаторські та лікарські кабінети, коридори й санвузли. Оновлені приміщення забезпечили інвентарем, технікою, засобами гігієни та іншими необхідними речима.

За словами Козицького, усе це вдалось реалізувати у межах проєкту «Відновлення реабілітаційного відділення для захисників та захисниць України», який постав з ініціативи Львівської ОВА та Міжнародного штабу допомоги українцям і його керівниці Ані Крисюк. Перших п’ять відремонтованих палат та інших приміщень у межах цього проєкту відкрили у серпні.

Крім того, Львівська ОВА профінансувала будівництво на території цього медзакладу спортивного майданчика для воїнів. А найближчим часом почнуть ремонт приймального відділення.

"Досягнути таких результатів за пів року вдалося завдяки вагомій підтримці й допомозі небайдужих донорів та організацій: "Озеленення України", Business Woman Club, військового комісара Львівського обласного ТЦК та СП Олександра Тіщенка, родин приватних підприємців Григорія Козловського та Назарія Степанківа, ТОВ «М'ясо Топ», Львівської Асоціації Футболу, «AVEM AERO OU», Геологічної Інвестиційної Групи, Харківського заводу засобів індивідуального захисту, Добро.Дій, «Sombra», Gorgany, благодійного фонду «Life&Peace», Надзвичайного і Повноважного Посла Чорногорії в Україні Драгіци Понорац, Почесного консула України в Домініканській Республіці Ілони Солонини, Почесного консула Угорщини у Тернополі Тетяни Чубак, ТОВ «ТінІмпекс», видавничого дому «Картель», Всеукраїнського благодійного фонду «Мрії збуваються». Дякуємо!" - йдеться в повідомленні Козицького.

1 7482782478 0

1 624672273838 0 1

1 624678213838 0

1 624672273838 0 2