87338398  Якимів Петро - сержант 24-Ї ОМБр імені Короля Данила, санітар-стрілець 1 відділення, 1 взводу, 7 роти, 3 батальйону. Справжній воїн та патріот своєї держави. Боєць народився 12 липня 1990р. у с.Старий Милятин Буського району. Був учасником АТО з 2014 по 2017р. Пішов воювати з першого дня війни.

У перші дні повномаштабного вторгення задля безпеки  Петро Якимів доправив  дружину з трьома маленькими дітьми до кордону, після чого добровольцем прибув у військову частину 24-Ї ОМБр імені Короля Данила звідки разом з побратимами поїхав на фронт.

Військовослужбовець брав участь у здійсненні заходів, необхідних для збереження оборони України,захисту безпеки населення та інтересів держави у звʼязку з військовою агресією Російської Федерації проти України, перебуваючи безпосередньо в районах Донецької, Луганської, Херсонської областей.

Сержант Якимів Петро  загинув 30 березня під час мінометного обстрілу Попасне Луганської області. Похований 8 квітня 2022 року у с. Жовтанці Камʼянка-Бузького району.

У військовослужбовця Якимів  залишилося троє діток (трійнята) дружина, батьки, брати і сестри. Для них, як і для всієї України такі віддані і жертовні люди, як Петро є тими, хто береже наше небо і нашу землю.

Просимо підтримати петицію, підписавши її за посиланням.