smittya08Кількість сміття на перевантажувальній станції компанії «АVЕ», що на вул. Північній, зросла орієнтовно до 6 тис. тонн. Десять днів тому та станції було накопичено близько 4 тис. тонн.

Про це прес-службі львівської мерії повідомив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

У той же час голова Львівської ОДА Олег Синютка під час сьогоднішньої прес-конференці повідомив, що за час, відколи Львівська ОДА вкотре взялась допомагати очищувати від сміття Львів, компанія «АVЕ Львів» спромоглась зменшити кількість твердих побутових відходів на перевантажувальній станції на вулиці Північній лише на 600 тонн.

«На сьогодні компанія «АVЕ Львів» не справляється з тими обсягами, які вона має і з тими угодами, які вона підписувала. Тому ми запропонували компанії частково відмовитися і мати тільки той обсяг ринку, де вони мають і технічні, і фінансові засоби. Якщо компанія не встигне прибрати сміття з перевантажувальної станції до 1 серпня, її чекають екологічні санкції, в тому числі й штрафи», - наголосив Олег Синютка.