Гал-інфо

savchenkolviv
Фото: Гал-інфо
Сьогодні, 27 грудня, у Львові відбулася прес-конференція народного депутата України Надії Савченко. Політик відмовилася відповідати на запитання журналістів, які не стосувалися теми її візиту до Львова. 

Під час прес-конференції на тему «Концепція системних змін України як унітарної децентралізованої республіки» Надія Савченко презентувала свою громадську платформу «РУНА»: рух, реформи, революція українського народу. Однак прес-секретар Надії Савченко одразу заявила журналістам, що питання до неї можна ставити лише стосовно теми прес-конференції. Мотивували це тим, що начебто інші питання відвертатимуть увагу від головної мети прес-конференції.

Щодо того, чому презентація її платформи відбулася у Львові, Надія Савченко заявила, що до Львова вони приїхали через хворобу Теодора Дяківа.

Варто додати, що присутнього на прес-конференції Назара Мухачова у своїй публікації блогер Мирослав Олешко пов’язав із оточенням кума Путіна Віктора Медведчука Володимиром Рубаном, який відвозив Савченко на зустріч з терористами у Мінськ.

Окрім того, журналісти хотіли почути думку Надії Савченко щодо так званих полонених жінок, яких начебто передадуть їй терористи і які можуть бути підставними особами для створення потрібної картинки.

Після завершення прес-конференції журналісти підійшли до Надії Савченко, щоб з’ясувати ці та інші питання, але почули ту ж відповідь, що вона не відповідатиме на питання, які не стосуються її прес-конференції. Після цього вона поквапом покинула залу.