Львівська журналістка Катерина Дзігуа підтвердила з посиланням на слідчого, що у маршрутці її побив екс-чиновник Львівської ОДА Володимир Маліновський. У поліції повідомили: підозрюваному загрожує до року виправних робіт, інформує Вголос.

У коментарі кореспонденту «Вголосу» Катерина розповіла: «У поліції мені підтвердили, що мене побив саме Володимир Маліновський. Мені це повідомив слідчий. Я запитала про дані, прізвище, ім'я того нападника, і він мені це прочитав». 

У відділі комунікацій з громадськістю ГУНП у Львівській області у коментарі «Вголосу» прізвище підозрюваного у нападі на журналістку не назвали. Проте зазначили: «За фактом побиття журналістки відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до одного року виправних робіт. Проводиться досудове розслідування».

Нагадаємо, у п'ятницю, 4 серпня, радіоведуча Катя Дзига повідомила, що кілька днів тому у маршрутці її побив невідомий чоловік. У ньому користувачі Facebook впізнали колишнього чиновника ЛОДА Володимира Маліновського.

До слова, у 2016 році Володимир Маліновський працював у департаменті внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА.