В рамках цьогорічного «Форум видавців у Львові», що пройде з 13-17 вересня 2017 року у Львові, діятиме благодійна акція для людей літнього віку «Третій вік: задоволення від читання».

Акція передбачає зустрічі з відомими письменниками та інтелектуалами, виступи хорових колективів та великий гала-концерт. Усі заходи програми 24-го «Форуму видавців у Львові» та 6-ї Благодійної акції «Третій вік: Задоволення від читання» пенсіонерам можна буде відвідати безкоштовно, пред’явивши пенсійне посвідчення. Про це повідомляє прес-служба Форуму видавців

В межах Форуму видавців у Львові акція відбудеться вже вшосте. Вона спрямована на соціалізацію представників старшого покоління, кращого залучення їх до культурного життя і, зокрема, до читання нових українських видань, а також  прихильного ставлення до людей літнього віку, популяризацію позитивного ставлення до старості та толерантності до літніх людей у суспільстві.

В межах акції “Третій вік: задоволення від читання” оголошується конкурс “Моя книжкова полиця”. Головною умовою конкурсу є вік - учасниками можуть бути лише особи, що досягли віку 60 років. Їм пропонується написати оповідання чи есе про особливу для них книгу, домашню бібліотеку чи подію, пов’язану з книжками.

Вимогами до тексту є: обсяг не більше 3 сторінок. Текст повинен бути набраний на комп’ютері або надрукований на друкарській машинці.

Подати текст необхідно до 1 вересня 2017,  надіславши на електронну пошту 3vik@bookforum.com.ua (у темі листа зазначити «Моя книжкова полиця») або листом на поштову адресу: а/с 6644, Львіів, 79005 з поміткою на конверті  “Моя книжкова полиця”.