silmash12 вресня у Львові в приміщенні Апеляційного адміністративного суду відбулось перше судове засідання у справі про примусове відчуження для суспільних потреб об’єкта нерухомого майна стадіону «Сільмаш» на вул. Городоцькій, 207.  Про це сьогодні повідомила кореспонденту Форпост Лідія Конюх.

sud11Перше ж засідання було перенесено но 10 жовтня.

"Засідання перенесли. В зв'язку з вимогою судді принести оригінал оціночної вартості, ту яку проводили ЛКП Сільмаш і суд просив присутність експерта." - наголошує пані Лідія.

Під час засідання сторони підтвердили свої позиції, і наголосили, що примирення не можливе. Позивач, тобто міська рада, озвучила вимогу викупу стадіону, а представник відповідача - про відмову. 

"Сторони виказати свої позиції, суддя запитав чи можливе примирення. Сторони відмовились. Суддя, попросив додатково оціночну вартість. Суддя також поцікавився фактом, яку діяльність проводить фірма, на що юрист відповів, що йому це невідоме. В кінці засідання суддя звернувся до вільних слухачів, на чиєму вони боці. Тоді люди пояснили, що проти забудови стадіону." - відповіла небайдужа мешканка, пані Лідія Конюх.

Тримати на контролі справу і відвідати наступне засідання, що відбудеться 10 жовтня о 15.00 год. закликає і депутат Сергій Івах. Про що він повідомив на своїй сторінці.