25 09 17 1 1038x506Збірна українських паралімпійців стала чемпіоном світу з футболу в Аргентині. Про це повідомив президент Національного паралімпійського комітету України Валерій Сушкевич, пише "Наша Польща".

У фіналі збірна України обіграла команду Ірану з рахунком 1:0. Зазначимо, що до фіналу чемпіонату світу з футболу серед паралімпійців, який проходив в Аргентині, наша збірна пробилася, отримавши перемогу над командою Російської Федерації з рахунком 4:2.

Тим часом у канадському місті Торонто розпочалися спортивні змагання ветеранів бойових дій Ігри Нескорених, в яких в цьому році вперше змагатиметься українська команда. Урочистості проходили в комплексі Air Canada Centre в Торонто, повідомляє прес-служба президента України. Висловлюючи підтримку українській команді, Петро Порошенко та його дружина Марина та вітали українських воїнів оплесками стоячи. Учасників також привітав прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо. У своєму Twitter канадський прем’єр побажав всім пораненим воїнам удачі.