59d1f8fac2716 pТрагедія сталася на автостраді А4 у напрямку Вроцлава. У неділю, 1 жовтрня, о 19:30 на 182 км. Вантажівка різким ударом збила дві машини, які стояли у заторі. Двоє пасажирів автомобіля Альфа-Ромео загинули. За словами поліції, водій вантажівки був нетрверезим. Про це повідомила Вроцлавська Газета.

Двоє загиблих чоловіків мали близько тридцяти років та були мешканцями Підкарпатської губернії. Ще чотири людини внаслідок ДТП отримали травми. Один із них - важкі. Після тривалої реанімації на місці аварії на вертоліт перевіз постраждалу жінку до лікарні.

59d2058f25542 pПоліція повідомляє про те, що водій вантажівки не помітив автомобілі перед собою. Він вдарив Альфа-Ромео на повній швидкості. В результаті, машина, на яку потрапив основний удар сильно постраждала, рятувальникам довелося зрізати дах і тільки потім вони змогли витягнути людей з автомобіля.

59d20591ddfc9 pЗа кермом вантажівки був  громадянин України. У нього виявили 0,4 проміле алкоголю в організмі. Поліція лише через 22 години зуміла визначити, хто загинув під час аварії. Слідча робота на автомагістралі тривала до 4 ранку.