22185148 452355941825280 313208149 nУ вівторок, 10 жовтня, о 11:15  Львівський Апеляційний Адміністративний Суд за адресою вул. Саксаганського 13 розглядатиме апеляцію захисників парку. Усіх небайдужих львів'ян просять прийти та відстояти право заповідника. Про це повідомили у спільноті "Варта1".

 "Тепер апеляцію проти рішення Сихівський Районний Суд про скасування державного акту на землю парку Знесіння подають сили захисту парку. 

Друзі, ця справа напряму стосується нелегальної забудови коло Лисоі Гори, проти якої ми вже 8 місяців ведемо нашу боротьбу #врятуй_знесіння. Якщо державний акт на землю парку Знесіння буде-таки скасовано, будь-який забудовник зможе прийти на цю територію і розпочинати нищення парку!

Історія почалася із самозахопленою автостоянкою в парку біля вулиці Харківськоі. Тепер на цій ділянці хочуть будувати багатоповерхівку. І щоб легалізувати забудову парку, суд (зауважте, Сихівський! Вгадайте, яке він відношення має до Знесіння, крім того, що так було легше "порішати" справу?) не знайшов кращого виходу, як просто перекреслити ВЕСЬ парк Знесіння, скасувавши державний акт на землю. 
І це дуже на руку як "нашому" Архібуду, так й іншим ласим на паркову землю забудовникам. І нещодавні громадські слухання в міськраді це одна із частин великого плану знищення Знесіння...",- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, під час громадського слухання щодо оновлення парку "Знесіння" активісти вимагали заборонити на території розміщення автостоянок, автомийок та інших об'єктів, які перешкоджають використанню земель парку за їх цільовим призначенням.