23032368 1673815472688948 8505663087143935497 n11 листопада о 16.00 у готелі Жорж відбудеться показ одягу, білизни та аксесуарів українських дизайнерів. Про це повідомляє організатор заходу Анастасія Рибак.

"Я спілкуюсь постійно з виробниками, може ще й тому, що маю власну майстерню. Більшість з них не мають власного виробництва, а здебільшого все роблять власноруч. Ці люди роблять чудові речі і товари, але не мають змоги наразі розвинути свій бізнес до рівня найманих працівників і збільшення свого виробництва. Також усім відомо, що реклама потребує великої витратної частини. Показ - це шанс, щоб про них почули.

Далі мені було цікавим знайти інформацію щодо державних програм для підтримки малого бізнесу. Я не знаю про них. І малий бізнес теж.
Тож на показ будуть запрошені представники Департаментів, які володіють інформацією щодо програм розвитку малого та середнього бізнесу.

Основна моя ціль - це дати змогу бізнесу розвинутись в моїй Країні! І мене дуже болить, коли наші люди шукають підробіток будь-де і ким-небудь в інших країнах.

Отож показ українського виробника! Одяг, аксесуари, біжутерія. Вартість квитка - це підтримка розвитку малого бізнесу. Наразі це суто моя витратна частина і тих людей, які посвятили себе цій ідеї, за що велика їм вдячність", - каже організатор показу.

Вхід - 150 гривень.