204904Станом на ранок 10 грудня, до механізованого прибирання міста від снігу було залучено 82 одиниці снігоприбиральної техніки. Загалом використано по районах понад 540 м куб піскосуміші.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради,  спираючись на повідомлення гарячої лінії міста.

"До прибирання було залучено 3 грейдери, 7 підмітальних машин, 36 піскорозкидувачів, 5 навантажувачів, 22 трактори та іншу техніку. Загалом для посипання хідників та доріг використано 543 м куб піскосуміші. Протягом вчорашнього дня до роботи було залучено 15 одиниць техніки, чергувало – 61. Працювало 242 працівники санітарної очистки." - повідомляють сьогодні у ЛМР.

Нагадаємо, до виконання робіт з прибирання вулично-дорожньої мережі міста сплановане використання 120 одиниць комунальної спеціальної техніки та техніки інших підприємств – 21 одиниця. Разом – 141 одиниця, з них: комунальної прибиральної техніки - 87 одиниць, техніки інших підприємств – 15 одиниць; комунальної техніки для навантаження, вивезення снігу та погрузки піскосуміші –  33 одиниці, техніки інших підприємств – 6 одиниць. Про це звітувались посадовці ЛМР ще в жовтні, перед початком снігового сезону, як писав Форпост: у Львівській міськраді запевняють: до першого снігу та снігопадів готові.