new health plan new doctor ftrТриває прийом документів на участь у конкурсі на заміщення вакантних посад у 14-ти комунальних медзакладах Львівщини. За словами заступника голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка, «попри те, що і в громадських, і в медичних колах активно ведеться обговорення кандидатур, наразі маємо дуже незначну кількість заявок».

«Часу залишилось не так вже й багато. На сайті ЛОР є перелік всіх необхідних документів. Нагадую, що крайній термін – 18:00 середи, 28 березня», - повідомив Володимир Гірняк.

До словами, за інформацією джерел Форпосту, колишній Директор департаменту охорони здоров’я обласної адміністрації Львівщини Богдан Чечотка претендує на керівника КЗ ЛОР "Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня, нинішній заступник Директора Департаменту Андрій Голдун - на керівника Львівського обласного госпіталю інвалідів війни, а керівниця Львівського обласного центру репродуктивного здоров'я населення Марія Малачинська - на очільницю Перинатального центру.