1 56663У Криму працюють українські торговельні мережі, які просто маскуються під іншими назвами. Про це у програмі «Громадська прокуратура» заявив голова Кримської організації партії УКРОП Ерфан Кудусов.

«Це ‒ факти відомі. «АТБ», «Епіцентр» просто змінили вивіску. У магазинах той самий асортимент, ті самі послуги. Як ця продукція надходить на півострів ‒ невідомо. Офіційних поставок з материкової України немає. Все надходить якимись обхідними шляхами», ‒ розповів Ерфан Кудусов.

Він зазначив, що на півострові продаються товари тривалого зберігання таких українських торгових марок, як «Торчин», «Рошен». Періодично вони з мереж зникають і знову з'являються. За словами Ерфана Кудусова, в окупованому Криму є російська продукція, яку продають під виглядом української ‒ наклеюють відповідні етикетки.

Він нагадав, що завдяки громадянській блокаді Криму повністю було заблоковано постачання товарів на півострів із материкової України.

«На превеликий жаль, є і українські товари. І це дуже негативний приклад того, як Україна дозволяє торгувати з Кримом», ‒ зазначив Ерфан Кудусов.