1 1461674335groshizlochynТрускавецький міський суд у липні цього року ухвалив рішення про тимчасовий доступ до банківських рахунків ТзОВ «Резорт Груп», договорів й інших документів, які це підприємство уклало із замовниками робіт – міськими розпорядниками бюджетних коштів. Керівником та співвласником «Резорт Груп» є депутат міської ради від ВО «Свобода» Богдан Габшій.

Про це повідомляють Джерела Трускавця.

Як стало відомо з рішення суду, у Трускавецькому відділенні поліції знаходяться матеріали кримінального провадження, відкритого за фактами привласнення бюджетних коштів службовими особами ТзОВ «Резорт Груп». У ході досудового розслідування встановлено, що у 2017 році це підприємство отримало бюджетних замовлень майже на 3 млн грн для проведення капітальних ремонтів та реконструкцій об’єктів у Трускавці, однак роботи у повному обсязі не виконало. А кошти, перераховані від замовників: міської лікарні, відділу освіти та управління ЖКГ і Б міськради, керівництво підприємства використало не за призначенням, можливо на власні потреби та цілі.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем».