otopl03"Львівтеплоенерго" оголосив про проведення відкритого обговорення щодо коригування тарифів на теплову енергію, її виробництво для потреб всіх категорій споживачів, послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання для населення, послуги з постачання гарячої води для потреб управителів багатоквартирних будинків, бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів, пише Status Quo.

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень НКРЕКУ, затвердженого постановою від 30.06.2017 №866, повідомляється про проведення відкритого обговорення  щодо  коригування тарифів ЛМКП "Львівтеплоенерго" на теплову енергію, її виробництво для потреб всіх категорій споживачів, послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання для населення, послуги з постачання гарячої води для потреб управителів багатоквартирних будинків, бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів.

Відкрите обговорення  за місцем надання послуг Львівським міським комунальним підприємством "Львівтеплоенерго" відбудеться 24 вересня 2018 року о 10:00 в приміщенні  актового залу (1 поверх) ЛМКП "Львівтеплоенерго" за адресою: вул. Данила Апостола, буд. 1, м. Львів.

Зауваження та пропозиції по суті питань, що пропонуються до обговорення від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, а також заявки для участі у відкритому обговоренні приймаються до 23 вересня 2018 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: ЛМКП "Львівтеплоенерго" вул. Д.Апостола 1, 79040  м.Львів; e-mail: office_lte@lte.lviv.ua,  тел. (032) 267-31-31.

Нагадаємо,  6 червня директору «Львівтеплоенерго» та в.о. директора «Залізничтеплоенерго» оголосили підозру у вчинені службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки. За інформацією прокуратури, він, не маючи повноважень, уклав договір на суму понад 3 мільйони гривень із фірмою-постачальником природного газу. Однак паливо не надійшло.

Окрім того, директор ЛМКП "Львівтеплоенерго" Степан Пакіж виписав собі в грудні 2017 року одноразове заохочення в розмірі 61 514 гривень.