IMG 3155Цю львівську письменницю діти часто впізнають на вулицях Львова й відразу біжать обійматися, бо ж вона справжня казкарка, яка творить неймовірні історії, а опісля їх радо презентує для малечі у бібліотеках, центрах творчості та школах.

Казкарка та журналістка Леся Кічура запрошує львів’ян на солодке й веселе свято, адже цієї п’ятниці, 14 вересня о 17,00 відбудеться її перша презентація з нагоди виходу у світ уже 3-ї авторської збірки казок «Добрі мамині казки. МАНДРИ»

(пл. Ринок, 9, Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Р. Іваничука, 2-й поверх).

IMG 2590 копия«У книзі дуже багато пригод та неймовірних героїв, – ділиться думками казкарка. – На сторінках цієї збірки ви знайдете історію про мишеня, яке мандрує світом разом із хлопчиком, та про море, котре шукає собі друзів. Вам обов'язково сподобаються казки про мушлю, яка розповідає морські таємниці дівчинці, і про єнота-детектива, який повертає власникам загублені речі. А ще вас захоплять у полон пригоди на лісовій залізниці та зачарує історія про жабку, яка любила балет і марила стати відомою танцівницею. Ви зрозумієте, як важливо цінувати свій час, бо чарівник-годинникар недаремно мандрує світом.

40106812 294668087979784 3301041881508478976 nЦя книга – про мрії й про те, як важливо не зупинятися на шляху до їхнього здійснення, вміти долати перешкоди та не зважати на осудливі думки довкола. Ці історії про те, що особливим є кожен із нас зі своїм, навіть невеличким талантом – нехай це танці, співи чи любов до мандрів. Ця книга для тих, хто завжди йде вперед і ніколи не зупиняється, не досягнувши мети на шляху до мрії, бо лише тоді за спиною виростають крила.

У збірці вміщено десятки барвистих ілюстрацій та 40 розмальовок від знаної художниці Катерини Іванової, які подарують кожній дитині незабутні враження».

У програмі казкової зустрічі авторка анонсує: смачні частування (торти, печиво, лимонад, кава), інтерактивні забавки та подарунки, живу скрипкову музика (Богдан Дворник), автограф-сесію та казкові бесіди й розіграші. Запрошують на свято дорослих та малих, бо весело буде усім!

IMG 3182