1 693530 вересня 2018 року о 05:04 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в 3-х поверховому міні-готелі на вул.Коновальця, 13 в cмт.Східниця. Про це інформує офіційний сайт міської ради Борислава.

На місце події негайно прибуло 34 рятувальники та 8 одиниць спецтехніки, залучено підрозділи ДСНС: 6-ДПРЧ м.Борислав і 38-ДПРП смт.Східниця, 7-ДПРЧ м.Трускавець, 5-ДПРЧ м.Дрогобич та 8-ДПРЧ м.Стрий.

Вогнеборці оперативно приступили до ліквідації займання. Пожежу вдалось локалізувати о 07:24 та ліквідувати о 07:54.

Вогнем повністю знищено одну будівлю. Внаслідок пожежі постраждало двоє осіб - громадяни Республіки Білорусь. Одна особа отримала опіки І-ІІ ступеню потиличної ділянки шиї, вогнем знищено документи та особисті речі.

Потерпілим надано медичну допомогу, одяг, місце для перебування, гарячу їжу та придбано квитки. Керуючий справами виконкому Бориславської міської ради Ігор Кобилецький та начальник відділу оборонної роботи, цивільного захисту та охорони довкілля Володимир Прідун провели перемовини з консулом Республіки Білорусь щодо оформлення необхідних документів для повернення потерпілих додому.

Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.