30725488 1852460308179672 72157469207429120 nУ чевер, 27 вересня, пана Олега, у якого на обличчі велика пухлина, успішно прооперували. Про це повідомила волонтерка Оксана Льода.

"Півроку тому я зупинила на вулиці самотнього, загнаного у кут потворною болячкою чоловіка, півроку тому сотні людей відгукнулися на прохання про допомогу. За цей час багато відбулося, змінилося і відкрилося. І ось воно, завершення.

 Унікальна операція по видаленню більш, ніж 5-ти кілограмової пухлини пройшла успішно, лікарі відпрацювали воістину філігранно!

Усі ці неймовірно виснажливі місяці команда телепроекту "Я соромлюсь свого тіла" вела, опікала, проявляла чудеса терпіння і розуміння, проект оплачував житло і обстеження, сеанси у психоаналітика, аби підготувати Олега до операції. 

Мені було простіше, я тримала зв'язок з командою і Олегом здебільшого телефоном.
Ще раз нагадаю, що було зроблено за місяць ДО проекту:
- зібрано одяг і взуття,
- знайдено і проплачено помешкання,
- придбано телефон і планшет,
- зроблено МРТ з контрастом,
- відновлено абсолютно всі документи у максимально стислий термін,
- доправлено пацієнта до Києва.

Надалі поповнювала телефон і безлім (квитанції додаю), а нещодавно Леся Мальків на моє прохання відправила Олегові теплий одяг. 

Своєї банківської картки він так і не відкрив, тож кошти, (станом на 01.06 на залишку було 3646.29 грн) спершу 550 грн, а потім ВЕСЬ залишок зібраного на його потреби відправила адміністратору, Настуні. 
Ми з вами дали людині шанс жити. Олегові 42, він цілком дорослий чоловік і цілком спроможний далі рухатися так, як вважатиме за потрібне.

Свою місію у цій історії вважаю абсолютно і цілковито вичерпаною, війна триває, тож маю куди докласти сили і час", - сказано у дописі пані Оксани.

Нагадаємо, відома волонтерка, Оксана Льода, розповіла дуже зворушливу історію зустрічі із чоловіком, якому потрібна була допомога лікарів.