marshrutka lviv 0133Сьогоднішнє засідання конкурсної комісії щодо визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування, перенесли на невизначений термін, пише 032.ua.

Засідання конкурсної комісії мало відбутися у вівторок, 2-го жовтня, об 11:00 у Ратуші.

Під час засідання комісія мала би обрати перевізників, які би обслуговували міські маршрути. 

Прийом заявок від фірм, які братимуть участь в конкурсі на автобусні перевезення у Львові завершили приймати 14-го вересня. Зазначалося, що місто загалом місто отримало заявки від 7 компаній, п'ятеро з яких - львівські.

Серед місцевих перевізників на участь в конкурс подалися: ТзОВ «Міра і К»,  комунальне «АТП № 1», яке наразі є найбільшим  перевізником мста та обслуговує 19 міських маршрутів, ТзОВ «Фіакр Львів», ТзОВ «Успіх БМ»та "АТП -14630".

Ще двоє перевізників з Дніпра та Рівного: «СВ ЛАЙФ» та  підприємство «Автоекспрес-Днiпро».

Нагадаємо, що провести новий конкурс на визначення міських перевізників у Львові намагаються з січня минулого року. Процедура відкладалася через рішення Дніпропетровського окружного адмінсуду за позовом ПП «Матеріал-Сервіс» з міста Кам’янського, яке нібито не змогло взяти участь у конкурсі.

Додамо також, що 8-го червня виконавчий комітет Львівської міськради затвердив оновлений типовий договір, який укладатимуть з перевізниками після конкурсу на міські автобусні маршрути.

У новому договорі з перевізниками буде передбачений "звичайний" режим роботи автобусів, а не режим «маршрутне таксі». Крім того, у договорі будуть передбачені штрафи за невипуск автобусів на маршрути в розмірі 200 неоподаткованих мінімумів, а за інші порушення – 100 неоподаткованих мінімумів.