1 fb8b031b6f2d81141a96ae05f3ccbd79Першу систему відеоспостереження облаштували у Шевченківському районі, далі на черзі Сихів.

Послугу перегляду дитячих майданчиків онлайн пропонує один з львівських інтернет-провайдерів. Розпочали встановлювати камери з Шевченківського району. В ньому встановили вже 2 камери, котрі 24/7 показують дитячі простори. Про це повідомляє LV. Область.

На майданчику безпечне прорезинене покриття, сучасні гірки для малечі і для школярів, LED освітлення, а тепер ще й веб-камера. Таким є дитячий майданчик на вул. Миколайчука, 20.

Роксолана, мешканка ділиться: «Раніше тут були хащі. Нічого не було для дітей. Не було де вийти. Переважно з дітками люди бавились на стоянці, де машини їздять, боялись за дітей. Зараз тут стало безпечніше і культурніше».
“Відеоспостереження, яке тут нещодавно встановили, дисциплінує не лише старших дітей, а й дорослих, які після заходу сонця гуртуються для розпивання алкогольних напоїв, з’ясовують стосунки і навіть лишають по собі використані шприци. Є камери – є порядок.”

Володимир Іванович, мешканець будинку на Миколайчука, 20 зазначає: «Стоїть камера на вході подвір’я і в кожному подвір’ї. Був інцидент – у машину залізли. Камера показала, хто це. Піймали того хлопця».

Відеоспостереження є також на Щурата, 8, а до кінця тижня з’явиться на проспекті Червоної Калини, 58.